Selecteer een pagina

Lynn in het kort;

1. Strategisch communicatieadviseur voor de publieke sector.

2. Gek op de Noordkop, het strand en het bos.

3. Runt online platform She Talks Business.

4. Positieve & flexibele mindset, ambitieus & ondernemend.

5. Canva expert.

Mijn verhaal

Waar het begon

Als je opgroeit in de Kop van Noord-Holland dan wordt hard werken je met de paplepel ingegoten. Zo ook bij mij. Vanaf mijn 11e jaar stond ik elk vrij uurtje in de modderige tulpenvelden om een zakcentje bij te verdienen. Ook al vond ik het toen verschrikkelijk; ik ben nu dankbaar voor deze mentaliteit en het doorzettingsvermogen dat mij nog elke dag helpt.

Tijdens en na mijn studies heb ik het communicatievak van diverse kanten mogen meemaken. Van journalistiek, de organisatie van internationale B2B events tot overheidscommunicatie. Een waardevolle schat aan ervaring! Inmiddels ben ik door de strategische communicatie opdrachten nog steeds gelinkt aan de publieke sector.

Mijn leven

In 6 items

Ik heb in Amsterdam & Leeuwarden gestudeerd, maar Schagen is en blijft mijn thuisbasis.

l

Op 18-jarige leeftijd startte ik als freelance journalist bij het Noord-Hollands Dagblad. Ik groeide door tot communicatie adviseur voor de publieke sector en ambitieuze online ondernemer.

Als typische millennial ben ik elke dag op social media te vinden.

Ik ben oprichter van online platform She Talks Business waar ik ondernemers leer hoe ze op leuke en makkelijke manier content kunnen maken voor hun bedrijf.

 

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefste met mijn gezin. Ik wandel (of fiets) ook graag door het bos en maak regelmatig interieurplannen voor mijn woning.

Lynn Noppen Concepts

Meerval 8
1741 XP Schagen